torsdag 25 juni 2009

Nöjesindustrin kommer att styra internet

Nu är det klart..Nöjesindustrin med skivbolagen i främsta ledet har fått sin vilja fram. Nu har dom fått rätt att tvinga bredbandsleverantören Ephone att lämna ut sina kunders IP nummer. Det kommer att innebära att nöjesindustrin kommer att ha all rätt att styra och ha koll på all verksamhet på internet. Med andra ord..nöjesindustrin kommer att ha tillgång till alla IP nummer från bredbandsleverantörerna, dom kommer med gämna mellanrum begära att få ut IP nummer för att kolla om du har laddat ner musik och det innebär att dom kommer att ha alla möjligheter att kolla på vad just du har haft för dig på internet och vilka webbsaiter du besökt..tex Aftonbladet.

Varför kan man inte låta nöjesindustrin "äga" internet och styra all information som finns, tex cencurera tidningar, läsa våra mail, ha koll på alla bloggar,ha koll på våra konton på tex banker.

Låt nöjesindustrin med IFPI i spetsen upplösa alla olika internetleverantörer, det kommer bara att behövas en ända leverantör av all internettrafik och byt ut alla www adresser, det kommer bara behövas en till alla..sen räcker det med en undermeny till tex Aftonbladet och alla andra.
Låt den nya internetadressen bli så här http://ifpi.com.
Och när man väl får komma in så är det bara att klicka på den länken till respektive sait man vill besöka.

Tänk att Orson Wells hade rätt med sin sfi roman "1984". Storebror ser dig..(eller IFPI ser dig)
Så nu är det bara att beklaga det som skett och vi kommer aldrig någonsin att ha ett fritt internet..pressfriheten och det fria ordet är hotat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar