lördag 17 januari 2009

Körslaget

Neeeej !!!! Vad hände ?? Team Wells åkte ut!
Det var helt oväntat att favoritkören blev utröstad, jag blev verkligen förvånad.
Att Team Hanna fick vara kvar var helt väntat. Vad kunde man annars vänta sig med tanke på den öppningen som dom gjorde. Att välja Pinks låt "So what" var häfttigt. Den låten har en massa attityd och power och det hade även kören.
Nu kommer gnället och denna gång så blir det på team Magnus.
Vad kan man säga om team Magnus då. Jo dom var en aningen färglösa och fantasilösa.
Att bara komma på tanken att ta Boeny M´s gamla hit "Daddy cool" var en aning fantasilöst. För det första så är låten inte direkt lämpad för körsång och låten är inte speciellt avancerad, den är även fantasilös när det gäller texten. Den innehåller bara 1 vers som upprepas tillsammans med ett par rader som läses upp.
Den andra låten som team Magnus framförde tänker jag absolut inte kommentera..tror knappas det behövs..(den var billig och fånig)
Vad var det som gick snett för team Wells undrar jag eftersom dom bjöd på kvällen bästa låtar " Heavens on fire" och "Candy man". (två riktiga låtar som passar bra till en rytande Harley)
Oj ! Jag höll på att glömma team Erik. Hmmmm...ja inte var det särskilt upphettsande att få höra "signed ,sealed,delivered" och Mikas " Grace Kelly". Men dom var i alla fall mera tilltalande än team Magnus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar