onsdag 11 december 2013

Åå de tror dom..

Jag fick ett brev i från Telia där man talade sig varm för fibernät ett öppet fibernät där man kan ansluta sig till den internetleverantör man vill. Fina broschyrer med dåligt tecknade figurer med beskrivning om hur enastående det är med fiber och hur fort det går att surfa.  Dom kommer inte att gräva upp utanför dörren utan i största mån använda sig av befintliga rör i marken där det redan går telekabel. Ja men det är ju faktiskt..jag blir lyrisk ojojt tänk att få supersnabbt bredband utan att få hela tomten uppgrävd.
Sedan när man väl fått fibernät installerat så är det bara att ta kontakt med sin bredbandsleverantör och vipps så är det klart och det går tokfort att surfa. Nej surfandet får du fortfarande betala hos din leverantör..hos oss får du bara fibernätet
Jo visst det fina fibernätet  ska betalas men det går ju att ordna..det är bara att hosta upp 16700 kronor häpp.
VA!!! 16700 spänn....ja men man kan dela upp det på 60 månader och då blir det inte så dyrt..men likväl 16700:- Ja vill du inte göra det NU så kommer det att kosta 26700 kronor nästa gång och tänk på att värdet på ditt hus kommer att stiga enormt om du drar in fiber.
En av våra försäljare kommer snart hem dig och berättar mera och tar emot din beställning.
Och det inbillar dom sig att jag tänker nappa på..haha..16700 spänn..glöm det..jag är väl inte dum heller.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar